ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΛΑΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΝΡΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Σε μια σεμνή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 στα γραφεία του Κλάδου Λεμεσού του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού τιμήθηκε το «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στελιος Χατζηιωάννου», για την εισφορά των €30,000 στον Κλάδο Λεμεσού. Mέρος της εισφοράς χρησιμοποιηθηκε για την αγορά 30 τροχοκαθισμάτων ενώ το υπόλοιπο θα χρησιμοποιηθεί για τα 500 χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης που θα δοθούν στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής πρόνοιας του Κλάδου Λεμεσού. Ο κύριος Μάριος Μισιρλής, εκπρόσωπος του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και ενημερώθηκε για το πολύπλευρο έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

H πρόεδρος του Κλάδου Λεμεσού κ. Ολίβια Παπαδάκη εξέφρασε εγκάρδιες ευχαριστίες προς το «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου» τονίζοντας ότι η γενναιόδωρη εισφορά ενισχύει σημαντικά τα προγράμματα του Κλάδου Λεμεσού δίνοντας του τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει περισσότερα άτομα που έχουν ανάγκη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η αντιπρόεδρος του Κλάδου Λεμεσού και η κ. Σίτσα Μαυρέλλη και η Β’ αντιπρόεδρος κ. Μαρία Κολιανδρή.